22 Eylül 2010 Çarşamba

NEOBUX.COM

NeoBux.com ‘a Üyelik
NeoBux.com adresinden siteye giriş yapıyoruz. Üye olmak için öncelikle Paypal / AlertPay / Neteller hesaplarından birine ihtiyacımız var. Eğer hesabınız yoksa Ödeme Sistemleri Bölümünden nasıl hesap açacağınızı öğrenebilirsiniz. Açılan sayfada sarı olan bölüm reklam seyrederek para kazanmak isteyenler için yeşil olan bölüm ise reklam vermek isteyenler için. Sarı bölümdeki Register Now butonuna tıklıyoruz.
Karşımıza çıkan formda sırasıyla Kullanıcı adı , şifre , şifre (tekrar) , email , AlertPay yada PayPal adresi, referans kısmında siteyi size tavsiye edenin kullanıcı adı, doğum yılı ve son olarakta aşağıda bulunan doğrulama kodunu giriyoruz. Formu eksiksiz doldurduktan sonra Continue butonuna tıklayarak üyeliğimizi tamamlıyoruz.
Emailimize gelen onay mailindeki linke tıklayarak hesabımızı aktif hale getiriyoruz. Hesabımız artık aktif giriş yapabiliriz. Giriş yaparken Secondery Password kısmını boş bırakıyoruz. Daha sonra istersek ikinci bir şifre oluşturarak bu kısmı kullanabiliriz
evet arkadaşlar siteye girmek ve kayıt olmak çok kolay  herşey çok basit (ptc) sitelere aynı anta tıklayabilir, ve reklamları aynı anda izleyebilrisiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder